Ficat de porc cu salvie si vin rosu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cescuta ulei de masline
  • 700 gr ficat de porc (sau pui cu pipote si inimi)
  • 4-5 catei de unsturoi
  • cateva frunze de salvie
  • jumatate pahar de vin rosu
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Calim usturoiul si salvia tocate in uleiul de masline.Adaugam ficatul taiat bucatele, il lasam sa se partunda putin apoi punem vinul. Lasam sa fiarba 5 minute, apoi adaugam bulionul, sarea si piperul... mai lasam vreo 5 minute la fiert (daca e nevoie mai adaugati jumatate de pahar cu apa) acoperiti cu un capac... si este gata.

Este o reteta simpla si gustoasa.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise