Ficat de porc cu sos de smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficat de porc
  • ulei
  • lamaie
  • sos de smantana
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ficatul se inabusa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa. Sosul de smantana se strecoara peste bucatile de ficat si se fierb 15 min. Se adauga sucul de lamaie si piper.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise