Ficatei deliciosi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 punga ficat pasare(depinde de cantitatea dorita);
  • 2 cepe mari;
  • 300 grame bacon (sau orice fel de afumatura);
  • ciuperci;
  • vin (1 cana);
  • verdeata (patrunjel).

Mod de preparare

Se prajeste ficatul de pasare separat..

Intr.o cratita se caleste ceapa taiata marunt la care se adauga treptat baconul si apoi ciupercile,calinduse impreuna.Se adauga ficateii gata prajiti peste celelalte ingrediente.Se adauga cana de vin si inca jumatate de apa calaie..Se lasa pana scade,apoi se pune verdeata!

Pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise