File de cod gratinat

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri de cod,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat,
  • 1 ou mare,
  • 4 linguri lapte,
  • 4 linguri pesmet,
  • 4 linguri cașaval ras,
  • 2 linguri ulei de măsline,
  • feliuțe de lămâie.

Mod de preparare

Fileurile de cod se lasă la dezghețat peste noapte în frigider.

Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.

Într-o castronel batem bine oul cu 4 linguri de lapte.

Se ung fileurile cu amestecul de ou pe ambele părți.

Într-o farfurie mare amestecăm pesmetul cu cașcavalul ras.

Se dau fileurile de cod prin amestecul de pesmet cu cașcaval și se pun într-o tavă tapetată cu hărtie pergament și stropită cu ulei de măsline.

Se dau la cuptor la 200 grade C pentru 30 minute.

La jumătatea timpului se întorc.

Servim cu garnitură de legume și ornăm cu feliuțe de lămâie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise