File de vitel cu garnitura de legume.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • :6 file de vitel
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • si cimbru
  • .pt garnitura:3 morcovi
  • 3 cartofi
  • 100 grame de pastai verzi congelate 3 catei de usturoi si ulei.

Mod de preparare

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider 1 ora,.cartofii si morcovii curatati si spalati ai taiem in bucati mari cartofii, si in bucati mai mici morcovii. Punem la fiert impreuna cu pastaile , 1 catel de usturoi si sare,lasind sa fiarba 5 minute,dupa care le scoatem din apa si lasam la scurs.Scoatem carnea din frigider,si o facem pe o parte si pe alta pe o cratita cu 2 linguri cu ulei .legumele scurse se pune si ele intr-o cratita cu 3 linguri cu ulei si 2 catei de usturoi laminat sare si piper 5 minute.servim.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise