Fish cakes (chiftele cu peste)

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi albi mari
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 conserva ton (marunti sau intreg) scursa de zeama
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • cateva fire de arpagic sau ceapa verde tocata marunt
  • sare, piper

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.Cand sunt gata se lasa la racit ca apoi sa-i pasam ca pentru piure.

Patrunjelul se toaca marunt iat tonul se scurge de zeama (ulei sau suc propriu).

Feliile de paine le-am maruntit la robot pana s-au facut frimituri.

Cartofii se paseaza si peste ei adaugam pestele maruntit, arpagicul (sau ceapa verde) si patrunjelul.

Cand toate ingredientele s-au amestecat bine se formeaza ca niste chiftele mai mari.Apoi se dau prin oul batut si frimiturile de paine.

Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Se pot servi cu salata sau simple.Noi le serveam cu cartofi prajiti si salata chiar daca mancam practic cartofi cu cartofi :D.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise