Focaccia cu prosciutto

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina alba
  • 250ml apa
  • 25g drojdie
  • 150g prosciutto sau bacon afumat
  • 50g untura sau unt
  • 8 g sare
  • 1\\2 lingurita zahar
  • 1 ou batut pt uns

Mod de preparare

Prosciutto sau baconul le faramitam in robotul de bucatarie,amestecam cu faina ,sarea,untul sau untura topite,apa cu drojdia(maia),zaharul;

Punem coca la crescut cam 50-60 minute;

Dupa ce a crescut intindem foile le asezam in tavi unse -eu am folosit 2 tavi rotunde 26cm-;ungem cu ou batut mai lasam la crescut cam 30 minute si introducem in cuptorul cald timp de 20 -25 depinde de cuptor la o tempereatura de 210°C;

poate fi un aperitiv foarte gustos sau o gustare deosebita pt noi toti!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise