Frigarui de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • ardei gras
  • ceapa
  • rosie
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete, se sareaza si se condimenteaza. Se ung cu ulei si se lasa putin la macerat.

Ceapa, rosia si ardeiul se spala, se curata si se taie cubulete.

Se infig pe betisoarele de frigarui alternand carnea cu legumele.

Se pun pe gratar sau se pot da la cuptor.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise