Frigarui mixte cu sos picant

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pulpa de porc
  • ardei
  • carnat
  • rosii cherry
  • lulas
  • ceapa
  • optional bacon si ciuperci
  • sare,piper,usturoi granulat
  • betisoare
  • Pt.sos picant:margarina,1 capatana mare de usturoi tocat,seminte de ardei iute pisat,suc de lamaie.

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele,la fel carnatul(i),lulas curatat bine taiat in bucati,ceapa,ardeiul....

Se pune pe betisoare cum va place.Cine are poate pune ardei de diverse culori,arata mai bine!eu m-am multumit cu verzi...Am condimentat.Se pune pe grill.

Pt.sos:pune pe foc margarina,lamaie suc, usturoiul,si ardeiul lasa sa fiarba.Stiu ca pare ciudat,dar acest sos este f. popular mai ales cand se fac creveti mari pe grill,lulas(squid),chocos(cuttle fish),lagosta(cryfish),lavagante(lobster)...

Sau se poate face sos de frigarui simplu care merge la orice din:catei intregi de usturoi,suc de lamaie,ulei si sare groasa toate piste impreuna cu blenderul.Se unge carnea inainte de servire.Se pastreaza destul de bine la rece.

Am servit cu cartofi natur si salata verde cu castraveti.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise