friptura de porc cu fasole rosie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne porc
  • 1 cutie mica fasole rosie mexicana Bonduelle
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 graunti de usturoi
  • 1 frunza de dafin
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • 1punga magica knorr cu condimente pt.friptura de porc cu afumatura si usturoi

Mod de preparare

Se taie carnea de porc bucatele. Ceapa se taie solzisori, morcovul baghetute, ustusoiul rondelute.Se amesteca toate cu 3 linguri ulei, o frunza de dafin si se introduc in punga magica knorr cu condimente pt.friptura de porc cu afumatura si usturoi. Se leaga la gura punga (are ea un inel de plastic albastru) si se pune intr-o tava.Se baga la cuptorul incins. Se lasa pana se patrunde bine si se formeaza un sos.Se incalzeste putin fasolea rosie din cutie, se amesteca cu cateva linguri de sos de la friptura si se seaza pe marginea platoului in mici gramajoare.  La miloc se aseaza fripturica de porc. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise