Friptura de porc cu verdeturi la cuptor

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1,5kg carne de porc
  • condimente pentru friptura de porc
  • 3 fire usturoi verde
  • o legatura ceapa verde
  • 1 lingura ulei
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Se feliaza carnea si se aseaza intr-un vas in care preparam o marinata din ulei,condimente pentru carne de porc,usturoiul verde si ceapa verde.

Se lasa 1 ora la frigider in aceasta marinata pentru a se combina toate aromele cat mai bine.

Se aseaza apoi carnea in tava la cuptor si se toarna deasupra marinata in care a stat la frigider plus 200 ml de apa.

Se da la cuptor 30-40 de minute la foc potrivit.Se poate servi cu salata sau cu garnitura de cartofi.Pofta buna!!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise