Friptura de porc cu verdeturi la cuptor

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1,5kg carne de porc
  • condimente pentru friptura de porc
  • 3 fire usturoi verde
  • o legatura ceapa verde
  • 1 lingura ulei
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Se feliaza carnea si se aseaza intr-un vas in care preparam o marinata din ulei,condimente pentru carne de porc,usturoiul verde si ceapa verde.

Se lasa 1 ora la frigider in aceasta marinata pentru a se combina toate aromele cat mai bine.

Se aseaza apoi carnea in tava la cuptor si se toarna deasupra marinata in care a stat la frigider plus 200 ml de apa.

Se da la cuptor 30-40 de minute la foc potrivit.Se poate servi cu salata sau cu garnitura de cartofi.Pofta buna!!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise