friptura de porc la cuptor cu pilaf

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 300 g ulei
  • cimbru,usturoi
  • orez 250 g
  • 2 cubulete de maghi sau delikat

Mod de preparare

carnea de porc se portioneaza.apoi se opareste si se spala foarte bine.se unge o tava de jena cu 150ml ulei se aseaza carnea cu sare cimbru usturoi si se acopera cu apa.se da la cuptor 30 min timp in care se mai adauga din cand in cand apa.se poate pune si o ceasca vin ptr.fragezire.intre timp se pune pe foc la o cana de orez 3 cani apa si 150 g ulei.se fierbe 15 min si se adauga delikat si sare dupa gust.se aseaza pe farfurie carnea de porc si pilaful apoi se orneaza cu patrunjel verde.

pofta mare!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise