Se spala morcovii, se curata, se taie felii subtiri si se calesc circa 3 minute in untul incins. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se dunstuiasca - cu capac - circa 5 minute, adaugand, eventual, putina apa. - Se stoarce portocala, se toarna zeama impreuna cu mierea peste morcovi si se lasa sa mai fiarba incet - fara capac - aproximativ 5 minute. - Se spala busuiocul, se scutura bine si se taie marunt. Bucatile de carne spalate si zvantate se presara cu piper, dupa care se prajesc 3-4 minute pe fiecare parte, in uleiul incins. - Morcovii se amesteca cu busuiocul tocat, se gusta de sare si piper si se servesc impreuna cu carnea prajita. Ca garnitura: taietei sau cartofi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise