Friptura din carne tocata cu ou

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 legatura ceapa verde
  • patrunjel
  • 500 g carne tocata de vita
  • 200g tocata de porc
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 3 felii de sunca impanata
  • 500g cartofi fierti
  • 50g rosii
  • 2 linguri otet
  • 1 ceapa
  • ulei

Mod de preparare

Se fierb 2 oua tari si se curata.Se toaca ceapa si verdeata si se amesteca cu carnea tocata,coaja rasa de lamaie,pesmet,oul ramas, sare si piper.

Se intinde amestecul de carne ,iar deasupra se pun ouale fierte.Se ruleaza sulul de carne si se coace intr-o tava 40-45 minute.Deasupra se asaza feliile de sunca si se mai coace 10 minute.

Se decojesc cartofii fierti,se taie felii si se amesteca cu rosiile feliate,si ceapa tocata marunt.Se toarna deasupra un sos format din sare,piper,otet ,ulei si zahar.

Friptura se orneaza cu coaja de lamaie si patrunjel si se serveste cu salata de cartofi si rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise