Friptura la tava cu garnitura asortata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Kg pulpa de porc,
  • 4 pulpe de pui,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • o capatana de usturoi,
  • o cana cu vin,
  • o cana de suc de rosii
  • ulei.

Mod de preparare

Carnea se spala se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se pune in tava la cuptor cu ulei si o ceasca de apa. Cand este aproape gata se adauga usturoiul pisat, sucul de rosii si vinul. Pentru a nu se arde se stropeste des cu sosul din tava. Pulpa de porc se feliaza si se serveste cu garnitura de legume, pilaf de orez si piure de cartofi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise