Friptura surpriza multietajata

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati piept de pui mari
  • 6 felii groase de cascaval
  • 6 bucati mari de ciuperci pleurotus
  • 6 felii dovlecel taiate pe lung
  • 1 pahar mic de iaurt
  • 3 oua
  • sare, piper
  • pesmet picant

Mod de preparare

Se pun intr-un vas termorezistent straturi alternative de carne cascaval ciuperci dovlecel. Ouale se bat bine se amesteca cu iaurt si pesmet si se toarna peste ceea ce am pus in vas. Se da la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise