Fripura cu legume

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 pulpe de pui fara pielite si grasime
  • Si legume cam:
  • *200 g morcov
  • *100 g telina, pastarnac,patrunjel(radacina)taiate cubulete
  • *jumatate ardei rosu si jumatate verde taiati cubulete
  • *300 g cartofi
  • *2 mere curatate si taiate felii sau cubulete
  • *3 rosii taiate cubulete
  • *3-4 linguri bulion (sau direct 1 cana suc de rosii)
  • patrunjel verde
  • 1 foaie dafin rupta
  • ulei pentru prajit carnea, cam 150 ml

Mod de preparare

Pulpele se trag putin in ulei cat sa se albeasca carnea. Se aseaza in vasul Jena sau tava cuptorului, se adauga legumele amestecate cu marul, se condimenteaza cu Knor pentru friptura, se da la cuptor si cand carnea incepe sa se rumeneasca se toarna, fierbinte, sucul de rosii sau bulionul dizolvat cu o cana de apa. Se mai lasa cam 15 minute si..gata. Asezati bucatile de carne pe farfurie alaturi amestecul de legume. Pacat ca nu am aparat de fotografiat, ca va spun sincer, va arata super! Sau cel putin mie si familiei mele ne place!Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise