Fripura cu legume

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 pulpe de pui fara pielite si grasime
  • Si legume cam:
  • *200 g morcov
  • *100 g telina, pastarnac,patrunjel(radacina)taiate cubulete
  • *jumatate ardei rosu si jumatate verde taiati cubulete
  • *300 g cartofi
  • *2 mere curatate si taiate felii sau cubulete
  • *3 rosii taiate cubulete
  • *3-4 linguri bulion (sau direct 1 cana suc de rosii)
  • patrunjel verde
  • 1 foaie dafin rupta
  • ulei pentru prajit carnea, cam 150 ml

Mod de preparare

Pulpele se trag putin in ulei cat sa se albeasca carnea. Se aseaza in vasul Jena sau tava cuptorului, se adauga legumele amestecate cu marul, se condimenteaza cu Knor pentru friptura, se da la cuptor si cand carnea incepe sa se rumeneasca se toarna, fierbinte, sucul de rosii sau bulionul dizolvat cu o cana de apa. Se mai lasa cam 15 minute si..gata. Asezati bucatile de carne pe farfurie alaturi amestecul de legume. Pacat ca nu am aparat de fotografiat, ca va spun sincer, va arata super! Sau cel putin mie si familiei mele ne place!Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise