Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane (fara zahar, fara faina)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 banane foarte coapte (negre eventual)
  • 50 gr unt moale
  • 100 gr faina de migdale
  • 100 gr fulgi ovaz
  • 50 gr nuca de cocos
  • 30 gr cacao neagra
  • scortisoara

Mod de preparare

Intr-un castron, punem bananele, ouale si untul. Mixam intai la viteza mica, apoi la viteza mare pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam faina de migdale, nuca de cocos, fulgii de ovaz, cacaoa si scortisoara. Amestecam cu o spatula pana se incorporeaza toate.

Pornim cuptorul la foc mediu.

Pregatim o tava cu hartie de copt. Formam cate un biscuite rotund si il asezam in tava.

Dam la copt, la foc mediu, aproximativ 15 minute. Scoatem si lasam la racit pe un gratar.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise