Fursecuri cu fulgi de ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150gr unt moale
  • 60gr zahăr brun
  • 2 ouă
  • zahăr vanilat
  • 60gr amidon alimentar
  • 200gr făină
  • o lingură fulgi ovăz
  • 2 lingurițe cacao
  • o lingură coajă portocală
  • o mană fulgi de ciocolata + 2 linguri zahăr brun

Mod de preparare

Hmmm...ceva dulce??? Si să nu stau nici mult in bucătărie....repede..repede niște fursecuri, normal..cu ciocolată...

Mixăm ouăle, zahărul si untul pină la incorporare, adăugăm zahărul vanilat, apoi amidonul, cacaua și făina cernută. Amestecam totul foarte bine și apoi adăugăm fulgii de ovăz, coaja de portocala și fulgii de ciocolată. Compoziția se pune la rece pentru cel putin o jumatate de oră (puteți păstra la frigider 2-3 zile compoziția) și apoi, cu ajutorul unei lingurițe, luați din compoziție o biluță pe care o treceți prin zahăr brun. Apoi le asezați pe hartie de copt in tavă. Fursecurile se coc la 180”C in cuptorul bine incins aprox.10 minute.

Sunt delicioase, fragede și ciocolatoase...:) numai bune langă o ceașcă cu ceai...

Spor si ganduri bune, dragii mei! :*

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise