Fusilli alla vesuviana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. mozarella
  • 400 gr. rosii
  • 350 gr. paste fusilli
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita oregano
  • 3 linguri parmezan ras
  • sare, piper

Mod de preparare

Se pune uleiul de masline la incins in cratita, se adauga rosiile taiate cubulete, oregano, sare, piper si se lasa la foc moderat 15 minute, mestecand din cand in cand.

Se fierb pastele in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se adauga mozarella taiata cuburi, parmezanul ras si sucul de rosii obtinut.

Se amesteca toate ingredientele si se servesc calde.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise