Fusilli cu rosii, mozzarella si usturoi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 400 de grame de paste fusilli
  • 2 rosii mari sau 8 rosii cherry
  • 2 lingurite cu ulei de floarea-soarelui
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 varf de cutit de piper negru proaspat macinat
  • cateva frunze de bucuioc tocat marunt (optional)
  • 3 catei de usturoi tocati marunt si 200 de grame de mozzarella.

Mod de preparare

Mod de preparare

Se pune apa la fiert. Se adauga in apa putina sare, se lasa sa clocoteasca apa, dupa care se adauga pastele. Intre acest timp se spala rosiile, se toaca marunt sau felii subtiri. Se pune uleiul la incins, se adauga rosiile tocate si usturoiul. Se calesc, se lasa apoi sosul sa scada.

Cand s-au facut pastele, se ia vasul se pe foc, se scurg de apa, se pun pe un platou, se varsa sosul peste ele, se amesteca. Se presara mozzarella tocata bucatele.

Pofta buna!

http://ideidelicioase.blogspot.ro

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise