Fusilli cu rosii, mozzarella si usturoi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 400 de grame de paste fusilli
  • 2 rosii mari sau 8 rosii cherry
  • 2 lingurite cu ulei de floarea-soarelui
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 varf de cutit de piper negru proaspat macinat
  • cateva frunze de bucuioc tocat marunt (optional)
  • 3 catei de usturoi tocati marunt si 200 de grame de mozzarella.

Mod de preparare

Mod de preparare

Se pune apa la fiert. Se adauga in apa putina sare, se lasa sa clocoteasca apa, dupa care se adauga pastele. Intre acest timp se spala rosiile, se toaca marunt sau felii subtiri. Se pune uleiul la incins, se adauga rosiile tocate si usturoiul. Se calesc, se lasa apoi sosul sa scada.

Cand s-au facut pastele, se ia vasul se pe foc, se scurg de apa, se pun pe un platou, se varsa sosul peste ele, se amesteca. Se presara mozzarella tocata bucatele.

Pofta buna!

http://ideidelicioase.blogspot.ro

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise