Fusilli cu rosii si busuioc

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt 4 persoane:
  • -250g paste tip fusilli
  • -450g passata pomodori
  • -2-3 foi de busuioc
  • -un catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50g parmezan

Mod de preparare

Fierbeti pasta in apa fiarta cu sare;

Intr-o tigaie adaugam uleiul si usturoiul,turnam passata de rosii sau sucul de rosii,potrivim se sare si piper(sau cine prefera peperoncino,ardei iute),adaugam foile de busuioc fierbem la foc domol adaugand putina apa,daca scade prea mult cam 10 minute;

Scurgem pasta o amestecam cu sosul de rosii si tinand tigaia pe foc adaugam parmezanul ras,Parmezanul se topeste prin coacere si da un gust ft bun pastelor,

pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise