Fusilli cu ton si rosii cherry

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g fusilli
  • o conserva ton bucati in suc propriu
  • 200 g rosii cherry
  • un gogosar mic
  • 1 ceapa mica
  • un catel de usturoi
  • 70 ml rosii pasate sau suc de rosii
  • busuioc
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • parmezan ras

Mod de preparare

Am improvizat acest fel de paste într-o duminică în care eram în pană de idei. Sunt delicioase!

Fusilli se fierb conform indicatilor de pe ambalaj.

Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul. Rosiile se taie in sferturi, iar gogosarul in cubulete.

Intr-o tigaie mai adanca se incalzeste uleiul de masline si se calesc ceapa si ustoroiul. Se adauga rosiile si gogosarul si se lasa pe foc mediu 2-3 minute. Cand pastele au fiert se adauga in tigaie alaturi de legume.

Se adauga si rosiile pasate si tonul scurs de sucul propriu. Se amesteca bine, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si patrunjel dupa gust lasand pe foc maxim 1 minut.

Pastele se servesc cu parmezan ras deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise