GEM DE MERE LA SLOW COOKER CROCK-POT

Timp pregatire
660 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.5kg mere
  • 3 cani zahar
  • 2 lingurite scortisoara
  • 1 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita cuisoare macinate
  • 1/4 lingurita cardamom
  • 1/4 lingurita ghimbir uscat si macinat (optional)
  • 1 varf sare
  • apa pana la nivelul merelor in oala

Mod de preparare

Despre aceasta reteta trebuie sa va zic ca este foarte aromata si usor picanta. Stiti biscuitii Speculoos? Daca da, va spun ca au gust identic!

Pont: pentru o aroma mai pregnanta de mar recomandam injumatatirea cantitatii de condimente.

Curatam merele de coaja si de cotoare, le taiem cuburi mai mari si le punem in oala.

Adaugam zaharul si toate condimentele si le amestecam bine; completam cu apa.

Punem capacul si setam timpul la 11 ore pe LOW.

Cand este gata, scoatem bucatile de mar si le blenduim. Daca gemul iese prea gros putem adauga 1-2 linguri din sucul ramas.

Punem gemul rece in borcane si le depozitam in frigider.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise