Prunele spalate si carora li s-au scos samburii, se taie in 4 si se amesteca cu zaharul.Fructele kiwi se spala , se curata de coaja si se taie cubulete. Se cantaresc 200gr. de kiwi.Intr-o cratita mare (in care numai gemuri fierbem) se pun prunele si 200gr. kiwi. Se fierb , amestecand mereu, se adauga sucul de pere si se continua fierberea circa 5 minute. Se adauga Gelfixul si se mai fierbe gemul inca 5 min.Se pune gemul fierbinte in borcane, se inchid ermetic , se intorc cu gura in jos timp de 5min. si se aseaza in camara.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise