Gnocchi Mare e Monti

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gnocchi 150gr
  • scoici 100gr
  • ciuperci padure 50gr
  • bureti 30gr
  • usturoi 5gr
  • ulei de masline 20ml
  • sare 3-5gr
  • peperoncino 3-5gr
  • rucolla 10frunzulite

Mod de preparare

Se fierb gnocchi in apa cu sare si ulei de masline.Intro tigaie faina de teflon,pui ulei de masline si calesti usturoiul cu peperoncino,pui scoicile si sarezi dupa gust.Se lasa ca aromele sa se imbine,scoti usturoiul,adaugi un pic de apa de la fiertura.

Se scurg pastele si se amesteca in tigaie cu scoicile aromate,se pune cateva frunzulite de rucolla se amesteca, cca 3-5min se lasa sa se imbine buchetul de arome acoperind tigaia cu un capac.Se serveste pe un pat de rucolla si optional parmezan deasupra!

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise