Gogoşi Tina

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100ml iaurt
  • 1 ou
  • 1 pachet zahăr vanilat
  • coajă de lămâie
  • 3 linguriţe zahăr pudră
  • sare
  • un vârf cuţit bicarbonat stins cu oţet
  • făină cât cuprinde

Mod de preparare

Se face o cocă din ingredientele de mai sus. Coca trebuie să fie mai groasă decât cea de chek, să nu curgă, dar nici prea groasă. Se bate repede până face băşicuţe. Se lasă 45 min să se odihnească. Se prăjesc în ulei, se pun la prăjit cu lingura udă ca să nu se lipească. Se scot pe prosoape de hârtie ca să se scurgă uleiul.

Se pudrează cu zahăr pudră.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise