Gogosari in mustar

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2.5 Kg. gogosari
  • 450gr.mustar
  • 250 ml ulei
  • 250 ml otet
  • 250 gr.zagar sau miere
  • boabe de piper
  • sare dupa gust
  • foi de dafin

Mod de preparare

Ca si reteta de gogosari in bulion, si aceasta reteta o stiu tot de la "Georg".

Se pun la fiert ingredientele toate(fara gogogsari);cand fierb se adauga gogosarii taiati felii (in 6 sau in 8), si se lasa 10 minute la fiert amestecand din cand in cand. Se dau deoparte sa se racoreasca, apoi se aseaza in borcane spalate si sterilizate in cuptor. (Mie mi-au iesit 4 borcane din alea de 800 gr. cu capac cu filet). Se toarna sosul de mustar peste feliile de gogosari, se inchid bine borcanele si se fierb in baie Marie. Dupa ce incep a fierbe, se lasa 15 minute la fiert. Apoi se lasa borcanele acolo in apa pana se racesc de tot. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise