Gogosari in mustar

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2.5 Kg. gogosari
  • 450gr.mustar
  • 250 ml ulei
  • 250 ml otet
  • 250 gr.zagar sau miere
  • boabe de piper
  • sare dupa gust
  • foi de dafin

Mod de preparare

Ca si reteta de gogosari in bulion, si aceasta reteta o stiu tot de la "Georg".

Se pun la fiert ingredientele toate(fara gogogsari);cand fierb se adauga gogosarii taiati felii (in 6 sau in 8), si se lasa 10 minute la fiert amestecand din cand in cand. Se dau deoparte sa se racoreasca, apoi se aseaza in borcane spalate si sterilizate in cuptor. (Mie mi-au iesit 4 borcane din alea de 800 gr. cu capac cu filet). Se toarna sosul de mustar peste feliile de gogosari, se inchid bine borcanele si se fierb in baie Marie. Dupa ce incep a fierbe, se lasa 15 minute la fiert. Apoi se lasa borcanele acolo in apa pana se racesc de tot. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise