Gogosari aperitiv pt. iarna

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3,5kg gogosari
  • 250g ulei
  • 250g zahar sau miere de albine
  • 250g otet
  • 400g pasta de tomate
  • piper
  • foi de dafin
  • sare

Mod de preparare

Se taie gogosarii in felii subtiri. Separat se fierbe uleiul ,otetul,pasta de tomate ,2-3 foi de dafin, sare si piper dupa gust.cand incepe sa clocoteasca,se introduc gogosarii. se fierb 25-30 minute,pna cand capata consistenta de zacusca.se pune compozitia fierbinte in borcanele asezate pe un suport metalic,ptr a nu plesnii,se pun capacele sau se leaga celofan si se pun sub patura pana a doua zi. se pot aseza a doua zi in camara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise