Hamburger

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne tocata din piept de pui/vita/porc(dupa preferinta);
  • cascaval;
  • rosie;
  • salata verde;
  • chifle;
  • maioneza si ketchup;
  • sare/piper.
  • dase se doreste si cartofi prajiti!

Mod de preparare

Carnea tocata se condimenteaza si se fac chiftele pe care le turtim apoi si le pregatim in cratita de teflon fara ulei(daca avem grill este si mai bine).Se taie chifla pe jumatate.Se aseaza pe ambele bucati cate o frunza de salata,se pune bucata de carne,apoi o felie subtire de cascaval si una la fel de subtire de rosie.Se mai poate incalzi in cuptorul cu microunde sau la cel de la aragaz,dar se pot servi si asa,cu maioneaza/ketchup!Se pot adauga si cartofi prajiti..

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise