House made Salsa tray & chips-salata cu sos salsa, vegetale, branza si smantana pentru chipsuri

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr smantana
  • 250 gr branza philadelphia
  • 1 gogosar rosu
  • 1 gogosar verde
  • 1 ardei dulce si/sau iute
  • 150 gr salsa sos- se cumpara de la magazin
  • 100+ gr cascaval- recomadat un amestec de 2-3 feluri de cascaval
  • cipsuri

Mod de preparare

Se amesteca branza si smantana cu mixerul si se aseaza primul strat pe un platou,urmeaza stratul de sos salsa, apoi stratul de vegetalele- gagosarul, ardei iute, rosia, care in prealabil au fost taiate cubulete marunt si condimentate cu sare si piper, deasupra se rade cascavalul.

Se serveste rece cu diferite tipuri de chips, cu orice ocazie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise