il ragu alla napoletana

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne manzat 500 gr
  • spaghetti 350 gr
  • 500 gr rosii
  • ulei
  • 1/2 pahar de vin rosu
  • un fir de busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

intro cratita puneti ulei ,carnea si 2 frunze de busuioc, un pahar de apa, acoperiti si lasati sa fiarba pana se evapora apa. puneti vinul si lasati sa se evapore, punti rosiile fate pasta, adaugati un alt pahar de apa sare piper si lasati sa fiarba 3 ore. pasata o fiebeti separat si o amestecati cu sosul. carnea o feliati si o folositi ca al doilea fel

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise