il ragu alla napoletana

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne manzat 500 gr
  • spaghetti 350 gr
  • 500 gr rosii
  • ulei
  • 1/2 pahar de vin rosu
  • un fir de busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

intro cratita puneti ulei ,carnea si 2 frunze de busuioc, un pahar de apa, acoperiti si lasati sa fiarba pana se evapora apa. puneti vinul si lasati sa se evapore, punti rosiile fate pasta, adaugati un alt pahar de apa sare piper si lasati sa fiarba 3 ore. pasata o fiebeti separat si o amestecati cu sosul. carnea o feliati si o folositi ca al doilea fel

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise