inghetata cu brinza si zmeura.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 20 g unt,
  • 60 g zahar,
  • 250 g zmeura,
  • 60 g fulgi de ovaz,
  • 250 g branza proaspata si smantanoasa,
  • sucul de la o lamaie,
  • o cutie de inghetata de zmeura sau vanilie.

Mod de preparare

Mod de preparare

Se pun intr-o tigaie untul, zaharul si fulgii de ovaz, pe foc mic. Se amesteca pana devin aurii. Se dau deoparte si se lasa sa se raceasca. - Se spala zmeura si se da prin mixer sau prin masina de tocat. Se pastreaza putina zmeura pentru garnisit. - Se amesteca piureul de zmeura cu branza de vaci si sucul de lamaie. (Cui ii place mai dulce, pune si zahar.) - Se adauga fulgii de ovaz prajiti, se amesteca toata compozitia usurel. - In cupe separate de sticla, se pun 2-3 linguri de inghetata si deasupra se toarna sosul de branza si de zmeura. Se garniseste cu zmeura ramasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise