INGHETATA CU CACAO, NUCI SI PIERSICI

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un pachet praf inghetata de cacao
  • - un pachet praf de frisca
  • - 250 ml lapte
  • - miezul de la 8-10 nuci
  • - 4-5 piersici
  • - 3 linguri smantana

Mod de preparare

Se mixeaza praful de inghetata de cacao, praful de frisca, smantana si laptele rece. Cand sunt aproape gata se aduga si se mixeaza nucile si 3-4 piersici taiate bucati. Se pune in forme si se decoreaza cu bucati de piersica si samburi de nuca. Dupa 2 ore de stat in congelator se consuma cu placere. Inghetata de cacao se poate inlocui cu cea de vanilie si piersicile cu zmeura sau caise sau orice fruct va place.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise