Inghetata cu frisca si cappuccino

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1litru de frisca
  • 8 oua
  • 10 linguri zahar
  • 5 plicuri cappuccino 3in1

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile unul cate unul.

Frisca se mixeaza,dar nu ca pt ornat,nu foarte tare si se pune cate o lingura de frisca in oua.

Dupa ce ai pus toata frisca(puteti opri putina frisca pt a orna inghetata) se pun pliculetele de cappuccino,se mixeaza bine.

Se imparte in cutii de plastic,care au si capac si se baga la congelator pana a doua zi.

Iese o inghetata foarte cremoasa,care se poate servi simpla sau alaturi de frisca,bombonele de ciocolata sau ce preferati voi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise