INGHETATA IN CUPE COMESTIBILE

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pepene galben rotund, de marime potrivita (aprox.10 cm in diametru)
  • inghetata de ciocolata
  • bucati de ciocolata pentru ornat

Mod de preparare

Se spala pepenele si se taie in doua bucati egale.

Se curata bine de seminte si astfel obtinem doua cupe pentru inghetata.

Se pune inghetata in cupe, se stropeste cu toping de ciocolata.

Se poate orna cu bucati de ciocolata sau cu orice , dupa imaginatie.

Este foarte potrivita inghetata Parfait a carei reteta o gasiti postata de mine.

Se serveste imediat ce se prepara iar inghetata se mananca impreuna cu miezul de pepene, adica...cupele.

Imi pare rau ca nu am poze sa vedeti cat de speciala este prezentarea, dar voi pune cat de curand. Este desertul preferat de invitatii mei la ziua mea .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise