Ketchup

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane!
  • 350g roșii
  • 1 ceapă
  • 1 tijă de țelină
  • 1 morcov
  • 1 cățel de usturoi
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 pahar oțet
  • 1 linguriță muștar
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 1 linguriță coniac
  • 2-3 foi de dafin
  • sare, piper

Mod de preparare

Toacă mărunt ceapa, morcovul, țelina și usturoiul. Călește-le rapid cu puțin ulei și adaugă roșiile curățate și tocate mărunt. Amestecă și lasă-le să fiarbă circa 20 de minute la foc mediu.

Adaugă oțetul, 2-3foi dafin, muștarul și scorțișoara și fierbe totul încă 15minute, amestecând frecvent.

Pasează-le cu mixerul sau cu blenderul de mână, potrivește gustul cu sare și piper și încorporează coniacul.

Răcește sosul amestecându-l aproape continuu.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise