ketchup picant

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -sucul de la 6kg rosii
  • -ardei capia sau gogosar 3kg (dat prin masina)
  • -200gr zahar
  • -100gr otet
  • -1/2 lingurita piper ,acinat
  • -2 lingurite faina de mustar
  • -50-100gr miere de albine
  • -cimbru 1/2 lingurita
  • -2-3 ardei iuti

Mod de preparare

Se fierbe sucul de rosii impreuna cu ardeii pana

scade aproape jumatate din cantitate,se adauga celelalte ingrediente.

Fierbinte se pune in borcane sau sticle se capseaza si se pot pastra

peste 2 ani.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise