Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 10 g unt
  • 4 cotlete de porc (aproximativ 400 g)
  • 500 g ciuperci taiete in sferturi
  • ½ l sos alb
  • ½ pot de tomate tocat (cca 200g)
  • 1 dl pătrunjel tocat
  • 1 ½ lingurita de sare grunjoasă
  • piper proaspăt
  • Decorare
  • ramuri patrunjel verde
  • Accesorii
  • 320 g orez , al vapor
  • Timp de gatire:
  • Aproximativ 15 min. la 250 °

Mod de preparare

Se pune untul intr-o tigaie, si se lasa sa devina brun .Se adauga cotletele si se lasa sa se prajeasca ½ minut pe fiecare parte.Se scot din tigaie si se pun intr-un vas apt pentru microunde ( marimea vasului trebuie sa fie aprox 5x18x31cm).Se frig ciupercile pentru aproximativ 5 minute.Se adauga sosul alb, rosile,patrunjelul,sare,piper,si se lasa sa dea un clocot.

Se gusta sosul si se adauga peste cotlete. Se pun in mijlocul cuptorului.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise