Krautsuppe - supa de varza

Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 capatana varza acra
  • 300 gr carne de porc
  • 250 gr carne de pui
  • 300 gr carnati afumati
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/4 radacina telina
  • 300 gr rosii in sos de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura marar tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei. Adaugam morcovul si telina si lasam sa se inmoaie .Carnea de porc si pui taiata bucati se aduga peste legume si lasam cateva min pana cand carnea se albeste .

Varza tocata se pune in oala peste carne.Adaugam pasta de ardei,piperul,rosiile taiate cuburi,sosul de rosii si completam cu apa cat sa avem suficienta zeama pentru cand mancarea va fi gata.

Dupa ce varza si carnea sunt fiarte, vom adauga carnatul taiat felii si mai lasam doar cateva mancam 10-15)

Daca mai este necesar, vom adauga sare si eventual zeama de varza. Aici depinde de cat de acra este varza si cat ne place noua supa de acra.

La final adaugam si mararul tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise