Krautsuppe - supa de varza

Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 capatana varza acra
  • 300 gr carne de porc
  • 250 gr carne de pui
  • 300 gr carnati afumati
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/4 radacina telina
  • 300 gr rosii in sos de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura marar tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei. Adaugam morcovul si telina si lasam sa se inmoaie .Carnea de porc si pui taiata bucati se aduga peste legume si lasam cateva min pana cand carnea se albeste .

Varza tocata se pune in oala peste carne.Adaugam pasta de ardei,piperul,rosiile taiate cuburi,sosul de rosii si completam cu apa cat sa avem suficienta zeama pentru cand mancarea va fi gata.

Dupa ce varza si carnea sunt fiarte, vom adauga carnatul taiat felii si mai lasam doar cateva mancam 10-15)

Daca mai este necesar, vom adauga sare si eventual zeama de varza. Aici depinde de cat de acra este varza si cat ne place noua supa de acra.

La final adaugam si mararul tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise