Kughel cu brinza si stafide

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr paste late
  • 2 linguri de ulei
  • 250 gr brinza de vaci 5% grasime
  • 1/2pahar de zahar brun
  • 3 oua
  • 1lingurita de scortisoara
  • 250 gr de brinza cotegi (sau alta brinza slaba)
  • 1/3 pahar de stafide muiate
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.Se fierb pastele in apa clocotita cu sare pina sint aproape moi (al-dente).

Se strecoara si sepun intr-un vas cu doua linguri de ulei ca sa nu se lipeasca intre ele.In alt vas se amesteca brinzeturile cu zahar oua si stafide si se adauga si scortisoara.Se amesteca pastele cu compozitia de brinza ca totul sa se cuprinda .Se unge otava lunguiata ca de chec cu putin ulei si se toarna compozitia.Se coace 45 de minute pina se rumeneste si se presoara cu zahar pudra.

Este gustos caldut sau rece.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise