Ptr sos: intr-o oala se pune putin ulei, se sfarima un catel de usturoi si se prajeste putin, dupa care se scoate. Se pun rosiile din conserve sau proaspete si sfarimate, se adauga sare, putin zahar si condimentele, se fierbe la foc mic 20 de minute. Ceapa se toaca si se prajeste in ulei si se adauga si ciupercile si se prajesc putin.
Se unge un vas cu putin unt si se pune un strat de sos subtire, se pun foile de lasanga, o parte de ciuperci cu ceapa, se presara branza si putin sos si iarasi foi de lasagna si restul umpluturii. Se bat bine ouale cu smintina, putina sare si piper si se toarna deasupra. Se da la copt la 200 de grade (cuptorul incalzit dinainte), pina se rumeneste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise