Lasagna fina cu spanac

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. spanac
  • 4 cepe mici
  • 4 catei de usturoi
  • 4 lingurite unt
  • 160 gr. crema de branza
  • 400 ml. supa (instant)
  • 200 gr. branza de vaci
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 12 foi de lasagna
  • 200 gr. svaiter

Mod de preparare

Se toaca spanacul (in prealabil stors), se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in unt pana devin transparente. Se adauga spanacul pentru 3 minute. Se dizolva crema de branza in supa, se adauga branza, sare, piper si nucsoara. Se unge forma cu grasime si se pun alternativ foile de lasagna, sosul si spanacul. Se presara svaiterul razalit. Se da la cuptor(200 C) pentru 45 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise