Legume fierte,cu sos picant

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pungi(1kg amestec de legume)
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • 4 linguri zeama de lamaie
  • 6 linguri ulei de masline
  • piper

Mod de preparare

Pui la fiert 1 1/2 litri apa,iar dupa primul clocot,adaugi legumele si le fierbi circa 8-10 minute sau respectand timpul indicat pe ambalaj.Le scurgi si le pui in bolul in care le vei servi.Faci un dressing din mustar,ulei si zeama de lamaie.Sarezi si condimentezi sosul dupa gust si stropesti legumele.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise