Legume gratinate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 morcovi fierti
  • 2-3 patrunjel fiert
  • 1/2 telina fiarta
  • 2 cartofi fierti in coaja
  • carne de pui fiarta si taiata cuburi
  • 100g cascaval ras
  • 100ml bulion
  • 100ml smantana
  • 3 oua mari
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se taie in cuburi legumele si carnea se amesteca, se pun intr-un vas termorezistent uns in prealabil cu unt, se bat ouale cu bulionul, smantana, cascavalul, sare si piperul dupa gust, se toarna deasupra si se da la cuptor cam 30 min. Se serveste cu un vin demidulce, de preferat alb.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise