Limba de porc cu praz si masline

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • limba de porc
  • praz
  • masline
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ceapa
  • usturoi
  • bulion
  • 1 pahar de vin alb
  • un pahar de apa
  • foi de dafin
  • ciuperci (optional)

Mod de preparare

Se calesc ceapa impreuna cu prazul in ulei, pana aceastea devin aurii la culoare, se adauga usturoiul pisat, sarea, piperul, boiaua (dupa gust) si foile de dafin intregi, bulionul si paharul de vin si cel de apa, rezultand un sos, peste care, atunci cand a scazut la jumatate, se adauga limba de porc fiarta in prealabil.

Se adauga si ciupercile taiate in sferturi, daca s-a optat pentru adaugarea lor. Se serveste atat calda (de preferat) cat si rece, cu mamaliguta.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise