Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare. Dupa ce au fiert, se clatesc, se scurg si se dau de o parte. Costita afumata se taie cubulete. Intr-o tigaie, de preferinta teflonata, se pune ulei iar cand se incinge se pun cubuletele de costita. Cand s-a prajit costita, se adauga branza de burduf rupta in cateva bucati. La foc mic, se lasa sa se topeasca branza mestecand continuu. Cand s-a topit, se adauga peste paste si se amesteca. Cratita cu paste si branza se pune la foc mic, deoarece exista riscul ca branza sa nu se amestece total cu pastele si atunci, mai trebuie tinuta putin pe foc, amestecand pana la omogenizarea compozitiei.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise