Macaroane cu branza si stafide

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • macaroane 1000g,
  • branza dulce de vaca 500g,
  • stafide 1 sau 2 pliculete,
  • un ou, unt cam o lingura

Mod de preparare

Se fierb macaroanele(spaghetele). Intre timp, se amesteca branza de vaca cu unt, un ou crud si stafidele. Dupa ce macaroanele s-au fiert, se pun intr-un vas de iena uns cu unt sau margarina astfel: un strat de macaroane, un strat de amestec si tot asa dupa care se introduce la cuptor la foc mic pana ce macaroanele se gratineaza.

Se serveste cald.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise