Macaroane cu carne in foaie

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr. macaroane
  • ½ kg carne
  • 4-5 cepe
  • 3 linguri grasime
  • unt
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Mod de preparare

In cratita imbracata in foaie de aluat frantuzesc sau o coca din 300 gr. faina, 150 gr. unt, 1 ou, sare, sau oricare alt aluat, se asaza un rind de macaroane fierte, un rind de carne de vitel preparata astfel: carnea tocata si inabusita cu ceapa, apoi data prin masina si amestecata cu ou, sare, piper. Peste carne se asaza un alt strat de macaroane si unt pe deasupra. Se stringe foaia spre mijloc si se pune capac din aceeasi coca. Se unge cu ou si se da la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise