Macaroane cu ceapa si branza de oi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g macaroane,
  • o lingura ulei,
  • 1 ceapa,
  • ulei (pentru calit ceapa),
  • 3 linguri branza de oi,
  • piper, sare.

Mod de preparare

Cand clocoteste apa cu sarea si uleiul, adaug macaroanle. Las sa fiarba dupa prescriptiile de pe ambalaj, strecor, clatesc la jet de apa, las sa se scurga. Incorporez cu ceapa rumenita, untul si branza de oi. Condimentez, servesc pana sa se raceasca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise